Städservice

Vår städservice bidrar till att kunden får en välstädad och behaglig arbetsmiljö som gör intryck på kunder, besökare och medarbetare.

Med 30 års erfarenhet är ingen verksamhet eller lokaltyp främmande för oss. Vi städar kontor, kontorshotell, industrier, laboratoriemiljöer, verkstäder, butiker, vårdkliniker, utbildningslokaler etc. Vi har under denna långa tid skaffat oss kunskap och erfarenhet som gör att vår städservice lämpar sig för såväl stora som små verksamheter samt olika lokaltyper - alltid med samma fläckfria resultat.

Vår verksamhet, liksom vår kundkrets har under vår långa tid i branschen expanderat. En stor del av vår kundkrets finns i och i närheten av Malmö och Lund men vi är verksamma över hela Skåne.

Våra mångåriga och återkommande kunder vittnar om att vår städservice är en av de mest noggranna och renaste i Östersundsregionen.

Saknar ni städleverantör eller är ni ute efter en förändring och vill byta städleverantör? Ring eller kontakta då oss! Genom vår långa erfarenhet och höga ambition vet vi vad som krävs för att leverera en städservice som innebär både en omedelbar och långsiktig positiv förändring på er arbetsplats.

Intresseanmälan »