Företagsstädning i Malmö med omnejd

Företagsstädning, till exempel butiksstädning, industristädning mm, är en självklar del av vår verksamhet. Vår kundkrets är stor och sprider sig över hela Öresundsregionen, med en koncentration i Malmö och Lund samt närliggande orter.

Med nästan 30 års erfarenhet är ingen verksamhet eller lokaltyp främmande för oss. Oavsett vilket typ av verksamhet du har kan vi hjälpa dig.

Butiksstädning - för din och dina kunders trivsel

Såväl butiksägare som kunderna i en butik vet vikten av att miljön är ren och fräsch. Oavsett vad för vara du har i just din butik är vikten av renhet A och O för att du ska kunna presentera dina produkter och det du säljer på bästa sätt.

Genom vår långa tid inom branschen har vi hjälpt många butiksägare med butiksstädning. Stora som små butiker har anlitat oss och vi har alltid levererat samma rena fläckfria resultat. Olika butiker har olika behov och vår butiksstädning utgår alltid utifrån just dina önskemål och din butiks behov.

Tillsammans med dig som butiksägare kommer vi överens om vad butiksstädningen ska innehålla och hur ofta den ska göras. Vi anpassar oss efter dina och din butiks behov och garanterar ett alltid lika rent resultat.

Utöver butiksstädning erbjuder vi även följande tjänster:

  • kontorsstädning
  • industristädning
  • verkstadsstädning
  • sjukhus- klinikstädning
  • labaratoriestädning

Oavsett om du väljer vår butiksstädning eller någon annan av våra tjänster är du garanterad en städservice som ger dig en välstädad och behaglig arbetsmiljö som gör intryck på kunder, besökare och medarbetare.

Saknar ni städleverantör eller är ni ute efter en förändring och vill byta städleverantör? Ring eller kontakta vårt kontor i Malmö! Genom vår långa erfarenhet och höga ambition vet vi vad som krävs för att leverera en service som innebär både en omedelbar och långsiktig positiv förändring på er arbetsplats.

Intresseanmälan »